طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ سال 1402 (word+pdf)
- نوشته شده توسط فاطمه محمد زاده
- دسته: طرحهای کسب و کار صنایع غذایی و دارویی
- بازدید: 183
جهت تهیه طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد احداث واحد تولید کنسرو قارچ و دانلود طرح تیپ احداث واحد تولید کنسرو قارچ روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.
در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ چه می خوانیم ؟
در این بخش به معرفی طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ خواهیم پرداخت . کنسرو قارچ محصولی می باشد که با استفاده از قارچ ، آب ، نمک و مواد فرعی تولید می شود . کنسرو قارچ به صورت غذای آماده و یا مواد اولیه در تولید غذاها استفاده می شود .
با توجه به این که کنسرو قارچ محصولی بهداشتی بوده و قارچ آماده مصرف می باشد و نیازی به پخت ندارد ، محصولی به عنوان جایگزین کامل آن وجود ندارد . استاندارد های شماره 2821 و 1627 مرتبط با محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ می باشند .
غلظت نمک مورد استفاده در کنسرو قارچ 2% می باشد و PH آن با اسید های آلی تا 2/5 تنظیم کرده و قبل از استفاده ، جوشانده و از صافی عبور می دهند . هر قوطی کنسرو قارچ دارای 12 سانتی متر ارتفاع و 8 سانتی متر قطر می باشد .
برای واردات محصول مورد بررسی در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ ، از شماره تعرفه 2003 با حقوق ورودی 45 درصد استفاده می شود . اگر هر خانواده ایرانی به طور متوسط در هر سال یک قوطی کنسرو قارچ خریداری نماید ، با توجه به آمار های موجود احداث یک کارخانه تولید کنسرو قارچ دارای توجیه اقتصادی می باشد .
با اجرای طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ امکان صادرات این محصول و ارز آوری به کشور نیز فراهم می شود . لازم به ذکر است که در واحد تولیدی هنگامی که مراحل تولید کنسرو قارچ تمام می شود ، به مدت 10 تا 15 روز کنسرو ها را درمکانی قرنطینه می کنند . اگر نشتی و یا میکروبی در کنسرو ها وجود داشته باشد در طول این مدت مشخص شده و قوطی هایی که مشکل دارند از بین برده می شوند و برای رفع مشکل اقدامات لازم را انجام می دهند .
فرایند تولید که در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- دریافت قارچ از سردخانه
- شستشوی قارچ ها
- درجه بندی
- بلانچینگ
- پرکردن قارچ درون قوطی
- پرکردن آب نمک
- اگزاست و درجه بندی
- اتوکلاو
- خنک کردن قوطی
- برچسب زنی
- قرنطینه
- بسته بندی در کارتن
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ در ذیل آمده است :
- قارچ دگمه ای : از نوع آگاریکوس ( دکمه ای )
- نمک
- قوطی : با حجم 500 گرم
- برچسب
- نایلون شرینگ
- مقوا : به ابعاد 35 * 50 سانتیمتر
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ در ذیل آمده است :
- وان شستشو
- تونل بلانچینگ
- پرکن قارچ
- پرکن آب نمک
- دربند اتوماتیک
- اتوکلاو
- برچسب زن
- نوار نقاله 8 متری
- نوار نقاله 6 متری
- نوار نقاله 3 متری
- حوضچه آب سرد
تاسیساتی که برای پیاده سازی و اجرای طرح توجیهی احداث واحد تولید کنسرو قارچ مورد نیاز است ، عبارتند از :
- تاسیسات برق
- تاسیسات آب
- تاسیسات سوخت
- تاسیسات گرمایش
- سایر تاسیسات
- تعمیرگاه