طرح توجیهی تولید عصاره مالت سال 1402 (word+pdf)
- نوشته شده توسط فاطمه محمد زاده
- دسته: طرحهای کسب و کار صنایع غذایی و دارویی
- بازدید: 346
جهت تهیه طرح توجیهی تولید عصاره مالت سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید عصاره مالت و دانلود طرح تیپ تولید عصاره مالت روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.
در طرح توجیهی تولید عصاره مالت چه می خوانیم ؟
در طرح توجیهی تولید عصاره مالت یا شربت مالت می خوانید که ، به شربت تغلیظ شده مالت که غلظت آن به 70 تا 80 درصد می رسد عصاره مالت گفته می شود . معمولا عصاره مالت از مالت جو تهیه می شود . چون در جو درصد کمتری پروتئین نسبت به گندم وجود دارد ، برای تهیه مالت از جو استفاده می شود .
عصاره مالت در کشور های دیگر علاوه بر مصارف غذایی دارای مصارف پزشکی نیز می باشد . عصاره مالت برای فرایند هضم و گوارش بدن مفید می باشد . مالت ها در صنایع نوشابه سازی و صنایع نان ، شکلات و ... استفاده می شود . 1901شماره تعرفه گمرکی مربوط به عصاره مالت و حقوق ورودی آن 4 درصد می باشد . شما می توانید با دانلود و مطالعه دقیق طرح توجیهی تولید عصاره مالت اطلاعات خود را درباره این محصول تکمیل نمایید .
فرایند تولید که در طرح توجیهی عصاره مالت یا شربت مالت توضیحات کامل آن آمده است شامل مراحل زیر است :
- خیساندن جو
- جوانه زدن
- خشکاندن
- آسیاب و خیساندن و ریشه کنى
- تانک پخت (هیدرولیز )
- سانتریفوز
- دیگ هاى جوش
- صاف کردن
- تغلیظ
- بسته بندى
مواد اولیه اشاره شده در طرح توجیهی عصاره مالت در ذیل آمده است :
- جو
- بشکه 220 کیلوگرمی
- شیشه
- اتیکت
ماشین آلات اشاره شده در طرح توجیهی عصاره مالت در ذیل آمده است :
- مخزن جو خیس کنى
- اواپراتور
- حوضچه هاى جوانه زنی
- سیکلون ( خاگیر)
- پمپ واکیوم
- کمپرسور خلاء
- کوره خشک کن
- برج خنک کننده با پمپ
- جوانه گیر ( ریشه گیرمالت)
- آسیاب
- تانک هیدرولیز
- تانک نگهدارى
- سانتریفوژ
- اتصالات و لوله کشی های لازم
- دیگ پخت
- بوجاری جو
- تانک صافى استیل
- پرکن شیشه
نيروی انسانی لازم به منظور اجرای این پروژه شامل موارد زیر است :
- مدیر عامل
- کارمند اداری
- کارمند مالی
- تدارکات
- تکنسین فنی
- سرایدار
- نگهبان
- مهندس خط تولید
- تکنسین خط تولید
- کارگر ماهر
- کارگر ساده
- تکنسین آزمایشگاه