طرح توجیهی تولید آدامس سال 1402 (word+pdf)
- نوشته شده توسط فاطمه محمد زاده
- دسته: طرحهای کسب و کار صنایع غذایی و دارویی
- بازدید: 309
جهت تهیه طرح توجیهی تولید آدامس سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید آدامس و دانلود طرح تیپ تولید آدامس روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.
در طرح توجیهی تولید آدامس چه میخوانیم ؟
آدامس نوعی جویدنی می باشد که ، اغلب برای ازبین بردن بوی دهان و یا سرگرمی استفاده می شود . آدامس ها در انواع مختلفی ازقبیل آدامس های معمولی ، آدامس های حاوی ویتامین ، آدامس های بادکنکی و آدامس های نیکوتین دار و ... تولید می شوند . برای تولید آدامس هم می توان از صمغ طبیعی استفاده نمود و هم می توان از صمغ مصنوعی استفاده کرد .
در کشور ما ، صمغ طبیعی آدامس از تنه درخت بنه به دست می آید . لازم به ذکر است که ، میزان کربنات کلسیم در صمغ طبیعی ، حداقل باید یک درصد وزن کل صمغ باشد . صمغ مصنوعی اغلب پلی مری می باشد که ، افزودنی هایی از قبیل پرکننده ها ، مواد ضد چسبندگی دندان ، نرم کننده و اموسیفایر و ... نیز به آن اضافه شده است.
فرایند تولید آدامس جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات آدامس به شرح زیر می باشد :
در مرحله اول ابتدا باید بیس آدامس آماده شود . برای تولید بیس آدامس ، صمغ را با ترکیبات رزینی و کربنات کلسیم ، حرارت ( بالا تر از 60 تا 70 درجه سانتی گراد ) می دهند . سپس مخلوط به دست آمده به میکسر انتقال داده می شود ، در مرحله بعد مخلوط تولید شده به قالب منتقل شده و سرد خواهد شد .
بدین طریق بیس آدامس تولید خواهد شد . اگر بیس آدامس از خارج از کشور وارد شود ، باید به آزمایشگاه منتقل شده و تست و کنترل شود . ماده بیس آدامس دارای رنگ سفید بوده و سفت می باشد .
در مرحله بعد بیس آدامس با شکر پودر شده ، اسانس و گلوکز ترکیب می شود . پس از این که به مدت 10 دقیقه این ترکیبات با یکدیگر مخلوط شدند ، مخلوط به دست آمده را به دستگاه اکسترودر انتقال می دهند .
از این دستگاه خمیر آدامس با ضخامت دلخواه خارج می شود . سپس خمیر آدامس با استفاده از تیغه برش می خورد . در مرحله بعد ورقه های آدامس درون صفحات چوبی قرار داده شده و به یخچالی دارای درجه حرارت کمتر از 15 درجه سانتی گراد منتقل می کنند . پس از گذشت 10 تا 15 ساعت آدامس ها را از یخچال خارج می کنند .
در مرحله بعد ، قطعات آدامس به دیگ های دراژه انتقال داده می شوند . در این مرحله شربت روی آدامس ها ریخته می شود ، همچنین توسط لوله بزرگی جریان هوا به داخل دیگ منتقل می شود . در درون دیگ توپ های پلاستیکی کوچکی هم وجود دارند که ، باعث جداکردن آدامس ها از یکدیگر شده و از چسبیدن آن ها به یکدیگر جلوگیری می کنند .
سپس آدامس ها به سردخانه انتقال داده خواهند شد . در مرحله بعد آب را حرارت می دهند تا به جوش آید ، سپس شکر را به آب اضافه می کنند . سپس پودر CMC را به آب اضافه می کنند . سپس داخل آدامس ها اسانس و CMC ریخته می شود .
هنگامی که آدامس سرد شد ، به آن جلا دهنده اضافه می کنند . . در نهایت آدامس ها الک می شوند و قطعا شکسته از آدامس ها جدا می شوند . آدامس های سالم نیز به قسمت بسته بندی منتقل می شوند .
ماشین آلات مورد نیاز تولید آدامس جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات آدامس عبارتند از :
- دستگاه فرم دهی
- دستگاه اکسترودر
- میکسر
- سورتینگ
- دستگاه دراژه