طرح توجیهی تولید آدامس سال 1402 (word+pdf)

جهت تهیه طرح توجیهی تولید آدامس سال 1402 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه در باره صفر تا صد تولید آدامس و دانلود طرح تیپ تولید آدامس روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.


در طرح توجیهی تولید آدامس چه میخوانیم ؟


آدامس نوعی جویدنی می باشد که ، اغلب برای ازبین بردن بوی دهان و یا سرگرمی استفاده می شود . آدامس ها در انواع مختلفی ازقبیل آدامس های معمولی ، آدامس های حاوی ویتامین ، آدامس های بادکنکی و آدامس های نیکوتین دار و ... تولید می شوند . برای تولید آدامس هم می توان از صمغ طبیعی استفاده نمود و هم می توان از صمغ مصنوعی استفاده کرد .

در کشور ما ، صمغ طبیعی آدامس از تنه درخت بنه به دست می آید . لازم به ذکر است که ، میزان کربنات کلسیم در صمغ طبیعی ، حداقل باید یک درصد وزن کل صمغ باشد . صمغ مصنوعی اغلب پلی مری می باشد که ، افزودنی هایی از قبیل پرکننده ها ، مواد ضد چسبندگی دندان ، نرم کننده و اموسیفایر و ... نیز به آن اضافه شده است.


فرایند تولید آدامس جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات آدامس به شرح زیر می باشد :


در مرحله اول ابتدا باید بیس آدامس آماده شود . برای تولید بیس آدامس ، صمغ را با ترکیبات رزینی و کربنات کلسیم ، حرارت ( بالا تر از 60 تا 70 درجه سانتی گراد ) می دهند . سپس مخلوط به دست آمده به میکسر انتقال داده می شود ، در مرحله بعد مخلوط تولید شده به قالب منتقل شده و سرد خواهد شد .

 بدین طریق بیس آدامس تولید خواهد شد . اگر بیس آدامس از خارج از کشور وارد شود ، باید به آزمایشگاه منتقل شده و تست و کنترل شود . ماده بیس آدامس دارای رنگ سفید بوده و سفت می باشد .

در مرحله بعد بیس آدامس با شکر پودر شده ، اسانس و گلوکز ترکیب می شود . پس از این که به مدت 10 دقیقه این ترکیبات با یکدیگر مخلوط شدند ، مخلوط به دست آمده را به دستگاه اکسترودر انتقال می دهند .

از این دستگاه خمیر آدامس با ضخامت دلخواه خارج می شود . سپس خمیر آدامس با استفاده از تیغه برش می خورد . در مرحله بعد ورقه های آدامس درون صفحات چوبی قرار داده شده و به یخچالی دارای درجه حرارت کمتر از 15 درجه سانتی گراد منتقل می کنند . پس از گذشت 10 تا 15 ساعت آدامس ها را از یخچال خارج می کنند .

 در مرحله بعد ، قطعات آدامس به دیگ های دراژه انتقال داده می شوند . در این مرحله شربت روی آدامس ها ریخته می شود ، همچنین توسط لوله بزرگی جریان هوا به داخل دیگ منتقل می شود . در درون دیگ توپ های پلاستیکی کوچکی هم وجود دارند که ، باعث جداکردن آدامس ها از یکدیگر شده و از چسبیدن آن ها به یکدیگر جلوگیری می کنند .

سپس آدامس ها به سردخانه انتقال داده خواهند شد . در مرحله بعد آب را حرارت می دهند تا به جوش آید ، سپس شکر را به آب اضافه می کنند . سپس پودر CMC را به آب اضافه می کنند . سپس داخل آدامس ها اسانس و CMC ریخته می شود .

هنگامی که آدامس سرد شد ، به آن جلا دهنده اضافه می کنند . . در نهایت آدامس ها الک می شوند و قطعا شکسته از آدامس ها جدا می شوند . آدامس های سالم نیز به قسمت بسته بندی منتقل می شوند .


ماشین آلات مورد نیاز تولید آدامس جهت اجرای طرح توجیهی کسب و کار تولید و بسته بندی و صادرات آدامس عبارتند از :


  • دستگاه فرم دهی
  • دستگاه اکسترودر
  • میکسر
  • سورتینگ
  • دستگاه دراژه

دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی تولید آدامس