طرح توجیهی لامپ SMD سال 1401 (word+pdf)

جهت تهیه طرح توجیهی لامپ SMD سال 1401 با برآورد هزینه و درآمد و سود و با گزارش کامفار با ما تماس بگیرید . ضمنا جهت مطالعه درباره صفر تا صد لامپ SMD و دانلود طرح تیپ لامپ SMD روی لینک آخر صفحه کلیک نمایید.


لامپ SMD، جدیدترین نسل لامپ‌های دیودی


لامپ SMD ساختاری شبیه به پازل دارد و تمام قطعات الکتریکی و دیودهای نوری بکاربرده شده در آن روی یک صفحه مدار الکتریکی لحیم می‌شوند.

این صفحه مدار درست شبیه به صفحه پازل است که هر قطعه در آن باید در جای درست خودش باشد تا شکل نهایی پازل نمایان شود.

در صفحه مدار الکتریکی بکارگیری شده در لامپ SMD هم  تمام قطعات و دیودهای نوری باید در جایگاه درست خودشان لحیم شوند تا لامپ SMD شکل بگیرد و کارایی داشته باشد.

پیشنهاد می‌کنیم  در مورد تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای مونتاژ و تولید لامپ‌های SMD، در مقاله انتهای این صفحه بیشتر بخوانید.


لامپ SMD چه تفاوتی با لامپ LED دارد؟


لامپ LED تک نور و تک دیودی است یعنی معمولاً فقط یک رنگ نور که عموماً سفید یا زرد است از خودش منتشر می‌کند اما لامپ SMD طیف نوری گسترده‌تری دارد و حتی قابلیت تولید نورهای رنگین کمانی چند رنگ را هم دارا است.

مهمترین تفاوت‌های لامپ LED و لامپ SMD ، زاویه تابش نور آنها و مصرف برق آنهاست.

پیش‌تر گفتیم که میزان مصرف برق لامپ‌های LED، حدود 50 درصد از لامپ‌های تنگستنی قدیمی کمتر است؛ حال جالب است بدانید که مصرف برق لامپ‌های SMD ، حدود 20 درصد از لامپ‌های LED هم کمتر است!

این در حالیست که با وجود مصرف برق کمتر، شدت نور و کیفیت نور لامپ‌های SMD نیز از لامپ LED بیشتر است!

اما بپردازیم به زاویه تابش نور در لامپ LED و لامپ SMD؛ لامپ LED قابلیت انتشار نور با زاویه 80 درجه را دارا است ولی زاویه تابش نور لامپ SMD از لامپ LED بیشتر است و نور را با زاویه 120 درجه انتشار می‌دهد.

همین زاویه تابش نور گسترده لامپ‌های LED و SMD به نسبت لامپ‌های حرارتی قدیمی، یکی از عوامل استفاده گسترده از لامپ‌های LED و SMD در تولید انواع تجهیزات روشنایی مانند پروژکتورها می‌باشد.

لامپ‌های LED و لامپ‌های SMD چه کاربردهای دیگری در صنایع مختلف دارند؟

پاسخ این سوال به صورت کامل و تخصصی در مقاله انتهایی صفحه موجود است بنابراین مطالعه این مقاله را از دست ندهید.


لامپ LED و لامپ SMD، محصولات استراتژیک در عرصه بازرگانی بین المللی


استفاده از لامپ‌های کم مصرف و کاربردی LED و SMD در 15 سال اخیر به اوج خود رسیده است و استفاده از این لامپ‌ها در تمام نقاط جهان جای لامپ‌های رشته‌ای و پرمصرف را گرفته است.

در کشور ایران هم استفاده از لامپ LED از دهه 80 شمسی آغاز شد و در اوایل دهه 90 با افزایش تقاضا و شناخت مردم نسبت به مزایای این لامپ‌ها، به اوج خود رسید.

اما نکته اینجاست که تولیدات داخلی لامپ‌های LED، پاسخگوی تقاضای بالای مردم در اوایل دهه 90 نبود و در همین حین بیشترین واردات لامپ LED در ایران اتفاق افتاد.

این میزان واردات در اوایل دهه 90 بیش از 32 درصد به نسبت 5 سال قبل از آن افزایش داشت و همین امر تولیدکنندگان داخلی را برآن داشت که با افزایش ظرفیت‌های تولید داخلی، پاسخگوی این حجم از تقاضای مصرف کنندگان باشند و میزان نیاز کشور به واردات لامپ‌های LED و SMD را کاهش دهند.

البته واحدهای تولید داخلی تا حد زیادی در برآورده کردن این هدف موفق بوده‌اند و واردات لامپ‌های LED و SMD به ویژه در سالهای اخیر روند نزولی داشته است.

این موفقیت واحدهای تولید داخلی به معنای پایان واردات انواع لامپ LED نیست چراکه با وجود افزایش ظرفیت تولید، تعداد این واحدهای تولیدی و ظرفیت تولید آنها هنوز هم کفاف نیاز مصرف کننده داخلی را نمی‌دهد و از سوی دیگر حضور در عرصه بازرگانی بین المللی از اهمیت بالایی برخوردار است.

حال سوال اینجاست، آیا کشور ایران پتانسیل تبدیل شدن به یک پایگاه صادراتی انواع لامپ LED را دارد؟

میزان سرمایه مورد نیاز برای راه اندازی خط تولید لامپ LED و لامپ SMD در ایران چقدر است؟

هزینه خرید تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز برای تولید لامپ LED و لامپ SMD در سال 1401 چقدر است؟

درآمد و سود حاصل از سرمایه گذاری در عرصه تولید انواع لامپ LED و SMD چقدر است؟

پاسخ به تمام سوال‌های فوق، در مقالات پایان صفحه به صورت آماری و تخصصی بیان شده است.

اگر شما هم علاقه دارید پاسخ این سوالات را بدانید، پیشنهاد می‌کنیم مقالاتی که لینک آن پایین صفحه داده شد را مطالعه نمایید و پاسخ تمام سوالات خود را دریافت کنید.


دانلود فایل آرشیوی طرح توجیهی لامپ SMD